Oldalak

2014. február 22., szombat

Secreet of Darkness - Kritika

Messo is hozzánk fordult a blogjáról, a Niall Horan fanfictoin-os Secreet of Darkness-ről szóló kritikáért, úgyhogy nem is húzom az időt...

Történet: Nos, a történetedet nem lehet nem imádni! Bár, lehet, hogy a személyes ízlésvilágom is közre játszik, hiszen mindigis  szerettem a nyomozós, bűnözős könyveket, filmeket, sorozatokat. Azt viszont be kell valljam, nem gondoltam, hogy bárki is ilyen témában kezdene blogot! 
A lánnyal teljes mértékben együtt tudok érezni és a történet olvasása során át is éltem minden egyes megmozdulást, cselekvést. Őszintén szólva, ez az érzés még ha hagyományos könyvet olvasok sem mindig jár át.

Design: Abszolút illik a témához, a történethez. Ugyanígy a fejléc is, ami a főszereplőt, Brook Stonebridge-et tisztán ábrázoló, bár a háttere olyan, mintha az érzéseit, a gondolatait, a lelkét ábrázolná. A színek teljesen harmonizálnak egymással.

Nyelvhelyesség: Átláthatón írsz, betűtípusnak sem valami csavart,  giccseset választottál és ez tetszik. Nem is a betűk formáját akarják az olvasók böngészni, hogy ez vajon milyen karakter lehet stb, hiszen az nagyon elvonná a figyelmüket a történetről, a megértése és az olvasása is bonyolultabb lenne. Helyesírásod is tökéletes!


Értékelés:
  • Történet:              10/10
  • Design:                10/10
  • Nyelvhelyesség:   10/10
  • Összesen:            30/30  -  Nagyon tetszett, igazán eredeti! :)

By: Gicca




2 megjegyzés: