Oldalak

Segítség a blogger világában


Sziasztok!! Gondoltam egyet és kitaláltam egy kis segítség "összeállítást". Szóval ezek a bejegyzések azoknak lesz csak hasznos akik szeretnének blogot csinálni de nem tudják hogy kell, miről írjanak vagy hasonló probrémákkal küzdő embereknek. Remélem segíthetek tényleg!!! :)


Ha kezdő vagy a blogok világában majd én segítek. Először el kell ugye tervezni hogy miről fog szólni a történet. Ha valami különlegeset szeretnél, figyelmedbe ajánlom a nem hírességekkel készült blogot, mert általában a hírességek azok JB ,1D, DL,
SG. És hát 1D-s és JB-s sok helyen előfordul, és azok mind (tisztelet a kivételnek!!) sablon blogok. Mit is jelent a sablon blog? Hát a sablon blogok (1D) leginkább elről szól: egy írtó nagy rajongó elmegy a koncertükre és ott valami csoda folytán elájul, vagy épp az egyik sztár (pl. Niall) a több ezer lányból pont őt látja meg és zúgik belé, és így egymásba szeretnek és mint egy álom olyan az életük. Kb. a JB-s is elről szól. Na de én nem azt mondom hogy egy nem sztár, ismeretlen csajt vagy srácot rakj bele, hanem egy sztárt de a történetben ne sztár legyen. De ezt te döntöd el. Ha megvan az elképzelés valósíds is meg egy lapra, ne rögtön a blogba amit még nem is kell létre hozni. Írj meg legalább 2-3 fejezetet és kész, az első lépés. De nehogy aztán létre hozd a blogot mert még kell valami hogy tökéletes vagy elegendő legyen egy olvasónak.Most a blog kinézete lesz a téma.
Először el kell döntenünk mi az alap szín. Ebben a blogban most a sárga de más blogokban lila, kék és orange. Szóval egy alapszínre kell építeni az egész blogot. Ha azt kitaláltad háttérnek töltesz le pár képet, ami az alapszínt harmóniája. Ha avval is megvolnánk készítsünk (ha tudunk) egy fejlécet. Aki nem tud annak ez a pár sor lényegtelen. A fejléc háttere legyen rózsaszín (mert most itt a rózsaszín az alapszín, de te ha kéket választottál kék legyen a háttere), és az alap is az legyen. Az alap alatt annyit értek, hogy a tárgyak amiket rá raksz és elhalványítasz. Aztán a képek mindegy milyen színűek,csak nagyon elütő szín ne legyen. Aztán a szereplők stb. Ha kész a fejléc mencsd el a gépedre. Ilyenkor ésszerűbb, ha csinálsz egy Blog nevű mappát, ahová a hozzá való képeket lemented. Ha kész a fejléc és a háttér márcsak létre kell hozni a blogot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése